RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
print

Theo Driessenhof let op: er wordt gewerkt aan een nieuw basketbalveld

.... en uitvoeringswerkzaamheden!

Posted by Tineke (tineke) on 07-02-2018
Theo Driessenhof let op: er wordt gewerkt aan een nieuw basketbalveld >>

De gemeente heeft schriftelijk aangekondigd dat zij met de uitvoering van allerlei werkzaamheden op 19 februari aanstaande van start gaan. Eén van de uitvoeringswerkzaamheden is de aanleg van een nieuw basketbalveld, waarnaar de meesten van u heeft uitgekeken. De andere werkzaamheden bestaan uit het rooien van beplanting en bomen, bestratingswerkzaamheden en het vernieuwen van een klein stukje riolering.   

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd.   

De eerste fase:

  •  start op maandag 19 februari ’18,
  • is vanaf Theo Driessenhof 7 tot Theo Driessenhof 80,
  • duurt ongeveer 4,5 week,
  • tijdens de uitvoering van werkzaamheden is dit gedeelte van Theo Driessenhof niet bereikbaar voor het verkeer,
  • om de bereikbaarheid te garanderen voor de woningen aan Theo Driessenhof 80 t/m 96 en Theo Driessenhof 34 t/m 45, ten tijde van de werkzaamheden in deze eerste fase, zal de gemeente ervoor zorgen dat tijdelijk de paaltjes bij Groningerhof worden verwijderd. 

De tweede fase:

  • start op maandag 12 maart ‘18,
  • is vanaf Theo Driessenhof 80 tot en met Theo Driessenhof 34 (net de bocht om),
  • duurt ongeveer 4 weken,
  •  tijdens de uitvoering van werkzaamheden is dit gedeelte van Theo Driessenhof niet bereikbaar voor het verkeer. 

Terwijl de werkzaamheden in de eerste en tweede fase bezig zijn wordt er ook gewerkt aan de aanleg van het nieuwe basketbalveld.   

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan er afgeweken worden van de planning.    

Verder doet de gemeente haar uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw woning tijdens de werkzaamheden gewoon kunt bereiken. Toch zult u misschien af en toe wat overlast van de werkzaamheden hebben. Het is vervelend, maar de gemeente hoopt dat u daar begrip voor zult hebben. 

Huisvuil:  

Wilt u op de reguliere inzameldag uw container, papier of kunststof zakken buiten het werkterrein neerzetten, zodanig dat het bereikbaar is voor een vrachtauto. Op deze manier kan de inzameldienst uw huisvuil gewoon meenemen.  

Vragen:   

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de heer J. Nooyen van afdeling Inrichting & Beheer Openbare Ruimte.  Hij is belast met het dagelijkse toezicht op het werk en bereikbaar via telefoonnummer 0492-587 809. U kunt hem ook bellen als u tijdens de uitvoering van het werk vragen of problemen heeft.

 

 

 


 

Last changed: 07-02-2018 at 15:55

Back Top