RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
U bent nu bij Laatste Rijpelnieuws

print

Laatste Rijpelnieuws

Dames 2 en jeugdteam Funplay ongeslagen kampioen

Laatste Rijpelnieuws >>

 PERSBERICHT

s.v. Rood-Wit ’62

 

Helmond, 7 mei 2013.

Dames 2 en jeugdteam Funplay ongeslagen kampioen. Afgelopen weekend  zijn zowel het Dames 2 team als mede het Funplay team (Kinderen met een beperking) ongeslagen kampioen geworden in hun klasse.

 

 

 

 

Indien er vragen zijn over dit persbericht kunt u contact opnemen met onze vice-voorzitter

Dhr. Wilfried Mansvelders (tel. 510011, email w.mansvelders8@upcmail.nl )

 

 

 

Over s.v. Rood-Wit ’62

s.v. Rood-Wit ’62 is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging in de Helmondse wijk Rijpelberg met zo’n 950 leden en is nog altijd fors groeiende. Binnen de vereniging staat primair de beoefening van de voetbalsport centraal, voor zowel junioren (jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar) als senioren (dames en heren). De vereniging heeft een actief bestuur en heeft momenteel 44 teams, bestaande uit 35 jeugdteams, waarvan 1 meisjesteams, 1 Fun Play team en 1 kabouterteam en verder 6 seniorenteams, 2 damesteams en 1 veteranenteam. Het 1e team van s.v. Rood-Wit 62 speelt in de derde klasse van het district Zuid II.

Daarnaast is s.v. Rood-Wit ’62 de derde grootste sportvereniging binnen Helmond, en behoort het met haar grote en succesvolle jeugdafdeling tot de grootste voetbalverenigingen in de regio.

 

U kunt voor algemene informatie de website van s.v. Rood-Wit ’62 (www.roodwit62.nl) raadplegen.Niet gevonden

REAGEREN? klik HIER Top