RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
U bent nu bij Laatste Rijpelnieuws

print

Laatste Rijpelnieuws

Fancy Fair bij Scouting Rijpelberg

Laatste Rijpelnieuws >>

 PERSBERICHT SCOUTING RIJPELBERG

 Voor één euro de lucht in met Scouting Rijpelberg

 Op zondag 2 april organiseert Scouting Rijpelberg dit jaar hun eerste Fancy Fair.

De opbrengst van de loten en de  Fancy Fair worden gebruikt voor leuke extra activiteiten voor de leden. Het geld zal worden ingezet om de contributie en kosten van het zomerkamp laag te kunnen houden. Daarnaast vind de scoutinggroep het belangrijk om een feestelijke activiteit voor de wijk te organiseren. Daarbij willen zij iedereen het plezier laten ervaren, zoals de jeugdleden dat elke week doen. 

Voor de fancy fair hebben de leden hun loten kunnen verkopen waarbij men onder andere een luchtballonvaart, barbecue en spellen pakket kan winnen. De uitslag van de trekking zal dezelfde dag bekend nog worden. Op de fancy fair zullen verschillende scouting spellen te doen zijn en is er een “rad van avontuur” waarbij vele prijzen te winnen zijn. De fancy fair zal om 13:30 starten en om 15:00 zullen de winnaars van de loterij bekend worden gemaakt. De luchtballon zal aan het einde van de middag de lucht in gaan, mits het goed weer is.

Scouting Rijpelberg

Scouting Rijpelberg is een goed draaiende vereniging in de wijk met zo’n 150 jeugdleden (5-23 jaar oud) en 30 kaderleden. Kaderleden bij Scouting zijn vrijwilligers.

De jeugdleden hebben 1 keer per week een bijeenkomst, regelmatig een weekend en 1 keer per jaar een week zomerkamp in binnen- of buitenland. De activiteiten de we organiseren draaien om  samenwerking, hart voor de natuur hebben, sociaal zijn voor anderen, iets leren en vooral heel veel plezier hebben met elkaar. Het is een hele sociale vereniging met een belangrijke functie in de wijk Rijpelberg. Die functie voor de wijk willen we de komende tijd alleen maar gaan versterken. 

www.scoutingrijpelberg.nlNiet gevonden

REAGEREN? klik HIER Top