RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond


print

Opinie: Forum Rijpelberg

U kunt in deze rubriek uw mening geven over actuele zaken. Het liefst met een duidelijke stelling. Wilt u een zaak aan de orde stellen? Klik dan HIER.

 

Onderaan de pagina kunt u uw mening geven. Reacties worden onmiddellijk geplaatst.

Mijn stelling is:

Gebruik het scoutingterrein niet voor feesten en partijen ivm geluidsoverlast. Laat de scouting de scouting.

Posted on 19-08-2012
Opinie: Forum Rijpelberg >>

 

 Zaterdag 18 augustus - met de lekkerste avond van 2012 om in je tuin zitten - werd voor omwonenden tot 01.00uur verpest door gedreun en feestgewoel vanaf het terrein van de scouting. Klachten naar de politie mochten niet baten. "Te weinig prioriteit". Met andere woorden: zoek het zelf maar uit. Dus opdracht aan de gemeente: gewoon de scouting ondersteunen en geen verhuur van de blokhut verlangen om wat goedkoper uit te zijn en daardoor anderen met de brokken op te zadelen. De locatie is niet geschikt voor dit soort feesten. Omwonenden raden we aan in voorkomende gevallen melding te maken via 0900-8844.

Laatst gewijzigd: 19-08-2012 op 11:58Reacties

08-01-2013
We hebben idd hetzelfde last ! We hebben een klein kind die ook op weekenden waar ze gaan feesten op de scoutingveld tot laat in de nacht niet kon slapen door de herrie. Jammer genoeg er word niks aan gedaan.


REAGEREN? klik HIER

 

 

Voor alle reacties en bijdragen aan discussies gelden de normale fatsoensnormen die ook in het dagelijks leven gelden. Grove taal, beledigingen, discriminatie, racistische uitlatingen, commerciële berichten en privacygevoelige informatie worden niet geaccepteerd. De redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen te verwijderen, te verplaatsen en/of discussies te sluiten. Dit geldt ook voor reacties die niets met het onderwerp of thema te maken hebben.

Top