RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
U bent nu bij Laatste Rijpelnieuws

print

Laatste Rijpelnieuws

Gratis advies voor besparing op kosten voor gas, water en licht

Laatste Rijpelnieuws >>

  

Ook u kunt in 2012 geld besparen!

Wist u dat een relatief groot deel van uw inkomen letterlijk “weglekt” via uw energiekosten?

Een gemiddeld gezin is al gauw tussen de EUR 200,-- en EUR 300,-- per maand kwijt voor gas water en licht. Dat hakt er onbewust aardig in. Vaak zijn er met betrekkelijk weinig middelen, puur op gedrag behoorlijke besparingen mogelijk. Je moet dan wel weten hoe.

In overleg tussen de Gemeente Helmond en de Energiegroep Rijpelberg  hebben wij een unieke aanbieding voor alle bewoners van de wijk Rijpelberg..

Voilá !

Advies op maat

Als u deelneemt aan “Energieservice aan huis” geeft een speciaal opgeleide energieadviseur u een persoonlijk maatadvies en wel bij u thuis. Hij gaat met u praten over de mogelijkheden om zelf energie en dus kosten te besparen. Zoals gezegd geen dure oplossingen, maar eenvoudige en praktische maatregelen en tips. Denk daarbij aan bewuster omgaan met uw thermostaat, met openen van  ramen en deuren, besparen op verlichting, apparatuur en was-, droog en kooktips.   . 


Kosten?

Géén!  Gewoon helemaal Gratis

De adviseur presenteert een pakket energiebesparende maatregelen waarmee u direct aan de slag kunt en rekent u voor wat de besparingsmogelijkheden u kunnen opleveren. Daarnaast ontvangt u gratis een energiebesparend product  naar keuze. Zodra u met de adviezen aan de slag gaat kunt u altijd contact opnemen met de speciale servicedesk voor deelnemers.

Zoals gezegd helemaal gratis maar naar wij hopen zeker niet voor niets.

Het kost u hooguit een paar uurtjes tijd en levert vervolgens alleen maar op.

 

Hoe?

 

Aanmelden!

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen met uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en eigen e-mailadres naar energierijpelberg@gmail.com.

Als u in het onderwerp vermeldt “Ja ik doe mee” dan kunnen wij uw mail snel beantwoorden en doorsturen naar de uitvoerenden.

Dus gewoon doen !

 

Werkgroep Energie Rijpelberg

 

 Niet gevonden

REAGEREN? klik HIER Top