RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
U bent nu bij Laatste Rijpelnieuws

print

Laatste Rijpelnieuws

Hoe het Sinterklaas verging in Rijpelberg

Laatste Rijpelnieuws >>

Ook dit jaar heeft Sinterklaas Rijpelberg weer verblijd met een bezoek aan het Wederhof. Zoals al jaren het geval is zat de Sint in een koets en werd hij vergezeld door wel 10 pieten. Op het Wederhof werd hij door heel veel kinderen met hun ouders opgewacht.
Nadat de Sint met alle kinderen had gesproken werd hij welkom geheten door de voorzitters van de wijkraad en de wijkvereniging. Na deze ontvangst is de Sint onder begeleiding van zijn pieten en de TucTuc van Woonpartners aan een rondrit door de wijk begonnen. Deze voerde vanaf het Wederhof richting Berkendonk en daarna via Doliwood en het Volderhof richting de Brem.
Nadat de Sint even gerust had is hij de zaal ingegaan waar een heus feest met diverse dansjes, optredens en liedjes door de kinderen gevierd werd. Ook heeft fun factory een danswedstrijd met de Pieten gehouden.  
Helaas zijn diverse foto's met kinderen en de Sint mislukt.  En helaas moest de Sint veel te vroeg na een ander feest toe.
 
Dit feest was niet mogelijk zonder de medewerking van de diverse vrijwilligers, de Levgroep, woonpartners en de stichting wijkraad Rijpelberg
 

--

Met vriendelijke groet,
Pierre Verheijen

Voorzitter Wijkvereniging Rijpelberg.  

 

 Niet gevonden

REAGEREN? klik HIER Top