RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond


print

Opinie: Forum Rijpelberg

U kunt in deze rubriek uw mening geven over actuele zaken. Het liefst met een duidelijke stelling. Wilt u een zaak aan de orde stellen? Klik dan HIER.

 

Onderaan de pagina kunt u uw mening geven. Reacties worden onmiddellijk geplaatst.

Mijn stelling is:

Indien we als bewoners van Helmond niet willen dat de groene Peelvallei wordt volgebouwd, zullen wij onze eigen verantwoordelijkheid moeten nemen en een alternatief moeten voorstellen.

Posted on 21-04-2011
Opinie: Forum Rijpelberg >>

Het lijkt mij verstandig in beeld te krijgen of er een meerderheid van de bewoners van Helmond (evt. m.n. Rijpelberg en Brouwhuis) tegen de plannen van provincie en gemeente zijn.

In dat geval denk ik dat we als bewoners een alternatief moeten bedenken wat we wél met het gebied willen en dat dát plan de gemeenschap geld en banen oplevert. Feitelijk een ondernemingsplan waar de gemeente en provincie geen nee tegen kan zeggen én dat gedragen wordt door de bewoners van Helmond én goed is voor een groene woonomgeving. Hiervoor zijn een paar mensen nodig die dit willen inventariseren en uitwerken, waarbij een ict / social media deskundige onontbeerlijk is. Graag kom ik in contact met mensen die hieraan willen meewerken.

Mijn stelling is: Indien we als bewoners van Helmond niet willen dat de groene Peelvallei wordt volgebouwd, zullen wij onze eigen verantwoordelijkheid moeten nemen en een alternatief moeten voorstellen.

Ik wil zelf meehelpen dit idee te verwezenlijken

Naam: P. Stap

Laatst gewijzigd: 21-04-2011 op 11:07Reacties

P. Stap 03-05-2011
wij zouden de heer/mevrouw Stap willen uitnodigen om haar gegevens bekend te maken bij de werkgroep Brouwberg. (brouwberg@gmail.com)
Brouwberg is ontstaan uit de wijken Brouwhuis en Rijpelberg maar is inmiddels een samenwerking met ook mensen uit Dierdonk en Helmond Noord. Ook hebben wij een samenwerking met de werkgroep Aadal. Wij zullen contact met u opnemen
Werkgroep Brouwberg

17-02-2012
Een natuur- en milieu- educatie paark! Zoals Mijl op Zeven in de Peel!!!!??????


REAGEREN? klik HIER

 

 

Voor alle reacties en bijdragen aan discussies gelden de normale fatsoensnormen die ook in het dagelijks leven gelden. Grove taal, beledigingen, discriminatie, racistische uitlatingen, commerciële berichten en privacygevoelige informatie worden niet geaccepteerd. De redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen te verwijderen, te verplaatsen en/of discussies te sluiten. Dit geldt ook voor reacties die niets met het onderwerp of thema te maken hebben.

Top