RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
U bent nu bij Laatste Rijpelnieuws

print

Laatste Rijpelnieuws

Nu ook een Repair Café in Rijpelberg - Vrijwilligers gezocht

Laatste Rijpelnieuws >>

 

Op 9 september wordt dit cafe geopend. Hiervoor worden handige vrijwillegers gezocht.

 REPAIR CAFé  VAN START IN RIJPELBERG. HELPT U MEE?

Het Repair Café Rijpelberg is dé plek om spullen die mankementen gaan vertonen te laten maken. Gereedschap en deskundige vrijwillige reparateurs zijn aanwezig en kunnen uw kapotte spullen maken. Weggooien hoeft zo niet meer. U kunt met allerlei spullen terecht zo kan bijvoorbeeld uw koffiezetapparaat na een bezoek aan het repaircafé beginnen aan een tweede leven. Op deze manier wordt verspilling van materialen en geld voorkomen. Ook kan het leuk zijn om eens nieuwe contacten te maken met andere mensen van Rijpelberg. Kortom: een repaircafé biedt voor alle Rijpelbergers veel voordelen.

Om het Repair Café Rijpelberg met succes te kunnen organiseren zijn we op zoek naar vrijwilligers. Dit zijn mensen die kunnen repareren en het leuk vinden om iets voor anderen te doen. Uw inzet wordt gevraagd voor 1 a 2 dagdelen per maand. Bent u die man of vrouw die een elektrisch apparaat kan repareren, goed is in fietsen, speelgoed of houten meubels maken of bijvoorbeeld handig is met de naaimachine? Kom dan op 2 juli om 20.00 uur naar de Brem voor de informatiebijeenkomst.

U kunt zich ook als vrijwilliger aanmelden zonder bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn. Doe dit door een mail te sturen met uw contactgegevens naar jmmegens14@gmail.com

 

Het repaircafé wordt door heel het land georganiseerd door actieve mensen die iets voor hun buurt willen betekenen. Kijk voor meer informatie over het repaircafé op www.repaircafe.nl.
Niet gevonden

REAGEREN? klik HIER Top