RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond
U bent nu bij Laatste Rijpelnieuws

print

Laatste Rijpelnieuws

Zeskamp evenement in Rijpelberg

Laatste Rijpelnieuws >>

Beste Mensen,

Ik zal mij eerst even voorstellen voor de diegene die mij nog niet kennen. Ik ben Richard Reijnhout en sinds 2012 bestuurslid van sv Rood-Wit ’62. Mijn portefeuille is maatschappelijke belangen en projecten. Tijdens mijn instalering kreeg ik te horen dat er al een tijdje gesproken wordt om een zeskamp te organiseren. Ik vind dit een heel goed idee. Zeker omdat we hiermee de gehele wijk en zijn inwoners kunnen betrekken. Tevens is het mijn intentie om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De zeskamp zal dus op het terrein van Rood-Wit ’62 plaatsvinden aan het einde van dit voetbalseizoen of aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen. Het is belangrijk dat wij snel met veel partijen uit de wijk in overleg gaan om deze zeskamp gestalte te geven.

Stuur daarom een mail of je wilt meedoen met dit maatschappelijk betrokken evenement.

Ik zal als eerste een inventaris maken van de geïnteresseerden. Vervolgens zal ik data versturen voor het eerste overleg.

Voor wie is de zeskamp:

De zeskamp zal bestaan uit teams van ongeveer 10 personen inclusief een teamcoach. Een team kan door iedereen zelf samengesteld worden uit o.a. vrienden, familie, bedrijf, winkelpersoneel, straatteams, sportteams enz enz enz. gewoon een sportieve instelling en samen een gezellige dag beleven.

Uiteraard zal ik met deze mail niet iedereen kunnen bereiken. Het is de bedoeling om via flyers de mensen te bereiken.

Deze mail is bedoeld als wake up call en wordt dus vervolgd.

Met vriendelijke groet,

Richard Reijnhout

Training coaching, Interim management

Nemerlaerhof 5

5709NH Helmond

+31(0)627856259

info@richardreijnhout.nl

www.richardreijnhout.nlNiet gevonden

REAGEREN? klik HIER Top