RIJPELBERG, het groene dorp in Helmond


print

Kindercarnaval

Kindercarnaval 2015

 

 

Op maandag 16 februari 2015 is het Kindercarnaval in wijkcentrum De Brem, Rijpelplein 1 te Helmond.

 

Op deze middag zijn er verschillende optredens van een dansgroep. Daarnaast zorgt een DJ voor veel carnavalsmuziek en zal er worden geschminkt.De grabbelton staat weer voor jullie klaar en een ballonnenclown zal de mooiste figuren toveren met zijn ballonnen.

Ook is er weer de verkleed-wedstrijd voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8. Je hoeft je voor deze wedstrijd niet op te geven, dat doe je gewoon op deze middag. De bedoeling is dat je zo gek als het maar kan of heel origineel verkleedt voor de dag komt. Als je dan mee doet, geef je even door hoe oud je bent, en dan krijg je een nummer.

Er loopt een jury rond die zal gaan kijken wie er gewonnen heeft. De leeftijden zijn van 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 13 jaar. Uiteraard zal er voor de winnaars een leuke prijs zijn, dus doe mee!!!!

GEEN ZIN OM AAN DE WEDSTRIJD MEE TE DOEN? DAN KOM JE GEWOON GEZELLIG CARNAVALLEN !!!!.

De middag duurt van 13:30 tot 16:00 uur en de toegang is gratis. Allemaal tot maandag 16 februari 2015.

 

 

 

 

Kindercarnaval 2012

Kindercarnaval valt vanaf 2012 niet mee onder de wijkraad, maar onder de Wijkvereniging Rijpelberg (WVR). Zie onder 'laatste nieuws'
****************

 

KINDERCARNAVAL 2012

Het kindercarnaval in de Brem, was weer heel geslaagd.

Net als voorgaande jaren gaven de Lolbroeken weer twee keer een supergaaf optreden, en daarna kregen ze de meeste kinderen de vloer op voor een polonaise.

Later op de middag was Ron Ballon druk bezig om alle kinderen van een mooi ballonnen-figuur te voorzien.

Ook bij het schminken was het gezellig druk, en er liep  een aantal kinderen, maar ook volwassenen, rond die er erg gekleurd uitzagen.

De verkleedwedstrijd had veel deelnemers, en voor de jury was het erg moeilijk om keuzes te maken. Daar zijn ze gelukkig in geslaagd, en de winnaars zijn met een mooie prijs naar huis gegaan.

Er zijn héél veel foto’s gemaakt en die u HIER kunt bekijken en downloaden.

Neem ook eens een kijkje op de site van de Lolbroeken, die hebben nog ruimte voor nieuwe leden.

www.sdvdelolbroeken.nl

Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug

Het kindercarnaval werd u aangeboden door
Wijkvereniging Rijpelberg.

 ***********************

Kindercarnaval 2010

Terugblik Kindercarnaval in Rijpelberg

Op maandag 15 februari was het Kindercarnaval in Rijpelberg! Het was weer een leuk en gezellig feest. Via de volgende link kunnen de foto’s worden bekeken.

klik HIER

**************************************

Kindercarnaval 2009

Terugblik Kindercarnaval in Rijpelberg

 

Op maandag 23 februari was het feest in Rijpelberg, het Kindercarnaval! Als vanouds weer een gezellig feest voor de jeugd van onze wijk, maar ook een beetje voor de ouders.

               Feest1.jpg

Natuurlijk was de jeugdraad van Rijpelberg er bij met dit jaar prins Connor, prinses Audrey en ceremoniemeester Luca! Naast de muziek traden enkele groepen en solo's van Show en Dansvereniging De Lolbroeken op.  Tegen het einde van de middag gaf de Neos Breakdance een spetterend optreden op vette muziek! Daarnaast zorgde clown Lusko voor grappige creaties van ballonnen.

 

                      neos1.jpg 

Omdat het Kindercarnaval al jaren door een groep enthousiaste vrijwilligers wordt georganiseerd zijn de oudgediende Wim van den Heuvel, Hans van Dalen en Sjaak van der Putten voor hun inzet benoemd tot erelid van het Kindercarnaval in Rijpelberg!

                                     omas1.jpg 

Bij deze wil ik iedereen bedanken die aan deze activiteit hebben meegeholpen en iedereen die op deze dag aanwezig was!

Tot de volgende keer!

voor alle foto's klik HIER

 


carnaval_banner.JPG

carnaval_clown.jpgJeugdraad.jpg Ppc.jpg

 

Archief Hofkompas over Kindercarnaval

2008

foto_hofkompas1.jpg
 

Terugblik Kindercarnaval in De Brem 4 februari 2008
 

Op maandag 4 februari was er het Kindercarnaval in De Brem! Het was lekker druk met veel feestende kinderen! Samen met de jeugdraad De Fredjes opende ceremoniemeester Lodewijk den Breejen het carnaval in Rijpelberg.

Op deze middag waren er verschillende optredens van de show en dansvereniging de Lolbroeken en verzorgde NEOS Crew Helmond zijn spetterende streetdance. DJ Timo had zijn beste feestmuziek meegenomen en dat was te merken!

Ook dit jaar werd er weer geschminkt voor diegene die dat nog niet waren of het nog mooier wilde laten maken. Verder was de hele middag de Clown Lusco aanwezig om voor iedereen een ballon op te blazen en te knopen in een leuke en grappige vorm zoals een hond of een zwaard.

De werkgroep Kindercarnaval van de WVR kan terugkijken op een geslaagde middag. We willen daarom iedereen bedanken die het Kindercarnaval dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt.

 

 

 

 


                                                   Poster_Carnaval2008.jpg

 

bron:Doliwood

 

Top